Екипе Зимске службе ЈКП „Комуналац“ очистиле су све путеве првог приоритета, убрзано се ради на собраћајницама другог приоритета, док предност на осталим путним правцима имају деонице до старачких домаћинстава и породица које имају болесне чланове, како би се омогућио прилаз санитетима. На терену је комплетна тешка механизација, па екипе Зимске службе интервенишу и на позив када су упитању хитни случајеви. У случају потребе позвати дежурне на 034/510-116 и ЈКП „Комуналац“ ће упутити екипе и механизацију да очисте пут.

У многим селима чланови Савета месних заједница и мештани сами су организовали  чишћење снега у засеоцима. Добар пример је Гривац где су мештани и ове зиме сами очистили путеве до својих домова.

Зимска служба ЈКП „Комуналац“  ангажовала је комплетно људство и механизацију и у складу са зимским режимом рада организује даноноћна дежурства. Апелује се на све учеснике у саобраћају да се прилагоде зимским условима, а  у брдско-планинским пределима возачима се саветује да користе зимску опрему.

 

Pin It on Pinterest

Share This